Spackspuitwerk Utrecht

Spackspuiten Utrecht

Spackspuiten is een wand- en plafondafwerking die tegenwoordig veel wordt toegepast. In nieuwbouwprojecten maar ook vaak voor het vernieuwen en renoveren van bestaande woningen. Het kan op muren en plafonds worden toegepast.

Wat is spackspuitwerk ?

Spackspuiten is de snelle, duurzame en mooie manier om muren of plafonds mee af te werken. Het eindresultaat is gelijk aan dat van een gestukadoorde muur of plafond. Als de muren opdrogen, ontstaat  een egale en mooie korrelstructuur.

Met spackspuiten, ook wel spacken genoemd, wordt een pleisterlaag onder hoge druk op muren en plafonds gespoten. Dit gebeurt machinaal in twee etappes:

1/ Er wordt een laag aangebracht die vlak wordt afgepleisterd. Daarna moet deze laag eerst drogen voordat stap 2 kan worden uitgevoerd.

2/ Wanneer deze laag droog is, volgt een tweede laag die de muur of het plafond voorziet van de structuur. U kunt kiezen voor een grove of fijne structuur.

Spackspuiten in alle gewenste kleuren

Het spack wordt direct in de gewenste kleur aangebracht. Daarbij is iedere kleur mogelijk. Dat betekent dat uw muur en / of plafond goed wordt afgewerkt en ook meteen de gewenste kleur heeft

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier!